Zalencentrum La Fontaine


Te huur: Kantoor-/Praktijkruimte in Woerden

Beschrijving

De ruimte van 37 ㎡ is gelegen op de eerste verdieping in het multifunctionele gebouw in het Winkelcentrum Snel & Polanen op La Fontaineplein 31 te Woerden in de wijk Snel & Polanen.


Per direct beschikbaar

De ruimte aan de zuidwestzijde van het winkelcentrum biedt middels grote raampartij uitzicht op de gracht aan de Gebroeders Grimmkade. In de ruimte is een keukenblok, laminaatvloer en airco aanwezig. Buiten de ruimte is een gedeeld keukenblok en zijn voldoende wc’s aanwezig die gedeeld worden met de andere huurders. De ruimte is bereikbaar via het trappenhuis en per lift en vormt onderdeel van het multifunctionele gebouw waar onder andere een dansschool, restaurant, kinderdagverblijf en zalencentrum gevestigd zijn. Deze combinatie maakt het tot een levendige plek. Zo is het mogelijk, als u bijvoorbeeld een bijeenkomst wilt houden met een grote groep om een zaal tot 190 ㎡ bij te huren voor bijvoorbeeld een dagdeel. Voordeel ten opzichte van gebruikelijke kantoorlocaties is daarnaast dat het in een winkelcentrum en woonwijk gelegen is. Dit maakt dat (potentiële) klanten dichtbij zijn.

De bereikbaarheid per auto, fiets of OV is goed. Parkeren kan op de ernaast gelegen parkeerplaats en het NS station Woerden ligt op 900 m lopen/fietsen.

Prijs is €785,- exclusief btw per maand, exclusief servicekosten. Servicekosten (verwarming, water en lift) bedragen €195,- exclusief btw per maand. De minimale huurperiode is 1 jaar. De ruimte is geschikt als praktijk-/kantoorruimte. Voor de exacte bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.

Foto's van praktijkruimte

Ingang praktijkruimte Keukenblok van praktijkruimte Praktijkruimte Praktijkruimte Keukenblok van praktijkruimte
Praktijkruimte Praktijkruimte Praktijkruimte Praktijkruimte Plattegrond bovenste verdieping met in rood de beschikbare ruimte aangegeven
Praktijkruimte Praktijkruimte Praktijkruimte Praktijkruimte
Lege praktijkruimte Lege praktijkruimte Lege praktijkruimte
Lege praktijkruimte Lege praktijkruimte Lege praktijkruimte
Lege praktijkruimte Vanaf Gebroeders Grimmkade gezien
Personalia:Uw bericht: